Misyonumuz Huzurunuz

İkonX Emlak ve Danışmanlık, 6 Haziran 2017 tarihinde Selçuk ERDURAK tarafından Kocaeli / İzmit Merkez’de kurulmuş ve faaliyete geçmiştir. Kocaeli’de başlayan faaliyet alanı, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakası (Ataşehir ve Şişli’deki merkezler), Kıbrıs ve Bodrum’u da kapsayacak şekilde devam etti.

Ayrıca, Hollandalı bir şirket olan Group-FSA ile 1 Eylül 2018 tarihinde imzalanan iş ortaklığı anlaşması ile Group-FSA, Türkiye’deki faaliyetleri için yetkilendirilmiştir. Halen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” eğitimli “Gayrimenkul Ticareti Yetki Belgesi” sahibi personeli ile gayrimenkul alım satım faaliyetlerine, aracılık ve Pazarlama ve Yatırım Danışmanlığı hizmetlerine devam etmektedir.

Misyon
Faaliyetlerimizi yürürlükteki Kanun ve Yönetmeliklere uygun olarak en etkin tanıtım ve pazarlama yöntemlerini kullanarak maksimum müşteri memnuniyeti ile gerçekleştirmek.

Vizyon
Gayrimenkul Alım/Satım ve Kiralama faaliyetlerinde kurumsal bir yapı içerisinde Geniş ve Uzman kadrosu ile gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında tercih edilen firma olmayı sürdürmek ve birlikte çalıştığımız yatırımcılarımızı doğru yönlendirerek maksimum kazanç sağlamak. en uygun yatırım aracı.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Her adımda eksiksiz hizmet veriyoruz.

Ekibimiz

İkonx Ekibini Keyfedin!

Our Partners

We only work with the best companies around the globe

Become a Real Estate Agent

We only work with the best companies around the globe